top of page

Vriendenkorting

Verdien €75 per vriend!

Haal nog meer voordeel uit uw nieuwe installatie door Quick Solar aan te bevelen bij familie, je goede buur én (verre) vrienden! Verdien beide €75 korting op de volledige installatie van zonnepanelen. Heeft u heel veel vrienden die zonnepanelen aanschaffen bij Quick Solar? Dan krijgt u een mooi bedrag terug van ons!

Hoe werkt het?

Laat ons hieronder weten welke familieleden, vrienden of buren ook zonnepanelen willen hebben van Quick Solar*. Wij nemen contact met ze op voor een kennismaking, plannen een schouw in en brengen een offerte uit voor het installeren van de zonnepanelen**. Na het plaatsen van de panelen maken we de factuur op voor uw vriend met €75 vriendenkorting***. Zodra deze factuur is voldaan door uw vriend storten we ook nog eens €75 op uw eigen rekening!

 

* De vriendenkorting wordt alleen toegekend op aanmeldingen via onderstaand formulier

** Verzoeken voor vriendenkorting die achteraf (na het opmaken van een offerte) bij ons worden ingediend worden afgewezen

*** Niet geldig in combinatie met andere kortingen

Waarom doen we dit?

We gebruiken ons marketingbudget nu tijdelijk ook om onze eigen klanten en hun achterban te belonen voor het realiseren van nieuwe opweksystemen. Zo maken we samen het verschil. De energietransitie is namelijk van ons allemaal! 

a52220aa-42a0-4ba8-ab66-84b3c4c48ca7.jpg

Verwijs uw vrienden direct door naar Quick Solar!

Bedankt voor uw aanvraag! We nemen snel contact op.

bottom of page