top of page

Vacature Installateur zonnepanelen

Zonnepanelen Installateur / Dakwerker bij Quick Solar

Ben jij technisch aangelegd en wil je actief bijdragen aan de Nederlandse energietransitie? Dan is een baan als zonnepanelen installateur echt iets voor jou! Want wij versnellen de transitie naar duurzame energieopwekking door zelf ‘het dak op te gaan’. Als zonnepanelen installateur bij Quick Solar krijg jij daarnaast ook de mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

Jouw functie

 • De energietransitie versnellen: Jouw kennis en vaardigheden zet je in om zonnepanelen te installeren op zoveel mogelijk daken in Nederland.

 • Samen op het dak: Met een team van gedreven monteurs lever je iedere dag vakwerk bij particulieren en bedrijven die willen verduurzamen met behulp van zonnepanelen.

 • Persoonlijk: Onze klanten herkennen de waarde van een groener Nederland en zij investeren hier graag in. Jij bent in staat om goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en je gebruikt dit om de kwaliteit te leveren die van ons wordt verwacht.

Verder ben je

 • In het bezit van een rijbewijs.

 • In het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te behalen.

 • In het bezit van een NEN 3140 certificaat of bereid om deze te behalen.

 • Goed in het spreken en begrijpen van Nederlands.

 • Bereid om op zaterdagen te werken indien dit nodig is.

 

Zo ziet jouw dag eruit

Een goede dag begint met een goed bakkie koffie of thee op kantoor. Hier bespreek je samen met het team de planning van de dag en evalueer je de vorige klus. Als alles is besproken en jouw bakkie leeg is kan het laden beginnen. Alle benodigde materialen worden zorgvuldig verzameld en in het busje geladen zodat de klus(sen) van die dag goed uitgevoerd kunnen worden. Met een team van maximaal 3 personen ga je vervolgens op pad. Eenmaal aangekomen bij de klant bespreken jullie grondig met de klant wat er gaat gebeuren en beantwoorden zorgvuldig alle vragen. Als alles duidelijk is voor de klant kan het klussen beginnen. Na het installeren wordt alles netjes opgeruimd en voer je samen met het team een nabespreking met de klant. Proficiat! Weer een dak in het zonnetje gezet. Wij zeggen ook ‘time flies when you’re having sun’.

Het team

Een installatie-team bestaat bij ons uit een dakwerker en een elektricien. Met zijn tweeën zorgen jullie voor vakwerk en kwaliteit bij klanten en voor gezelligheid en collegialiteit bij elkaar. Samen steken jullie graag jullie handen uit de mouwen. Ook leren jullie graag van elkaar. We houden van hechte teams die goed op elkaar zijn afgestemd en het goed met elkaar kunnen vinden. ‘A happy team is a happy customer’.

We bieden jou

 • Een mooie kans om actief bij te dragen aan het verduurzamen van Nederland.

 • Een bruto maandsalaris tussen de €1.850 en €3.500 per maand (op basis van 40 uur per week), afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

 • Vakantiegeld en reiskosten.

 • Leer- en doorgroeimogelijkheden.

 • Zeer leuke werksfeer en gezellige collega’s.

Over Quick Solar

Quick Solar is een jonge onderneming gestart door jonge ondernemers. Wij hebben onze visie helder en zijn positief rusteloos om een groenere wereld te realiseren. Wij willen actief onze steentje bijdragen aan het verhogen van het aandeel duurzame energie in Nederland. Een ‘milieu-positieve’ samenleving is haalbaar en wij willen dit sneller bereiken door zelf het dak op te gaan. Wij gaan voor een uitstekende en snelle plaatsing van zonnepanelen-systemen en andere duurzame oplossingen. We doen dit graag persoonlijk en samen met onze klanten. De energietransitie is van ons allemaal. 

Solliciteren of meer weten?

Heb je al ervaring met het plaatsen van zonnepanelen of wil je dit juist graag leren? Zie jij jezelf al elke dag lekker op pad gaan om Nederland te voorzien van ‘goede’ energie? Of heb je eerst nog vragen? Laat dan snel van je horen. We spreken je graag! 

Solliciteren?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar info@quicksolar.nl

bottom of page